Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çaldıran Ortaokulu

Telefon : 05070841965
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://caldiranortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çaldıran Köyü / Başkale / VAN
VİZYON : EĞİTİM ALANINDA ETKİNLİK VE VERİMLİLİĞİ SAĞLAMAK,KALİTEYİ ARTIRMAK İÇİN BAĞLI OKUL VE KURUMLARDA ARAŞTIRMA,İNCELEME,REHBERLİK,DESTEK HİZMETİ,DENETİM, EĞİTİM VE ÖNDERLİK YAPARAK SÜREKLİ GELİŞMEYİ SAĞLAYARAK, ÖĞRENCİLERİN KENDİ KÜLTÜRÜNÜ ,MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARINI BİLEN,AHLAKİ YÖNÜ YÜKSEK, BİLGİLİ,BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK;21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
MİSYON : TÜRK TOPLUMUNUN ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNE ULAŞMASI İÇİN, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP, YETERLİ BİLGİ BİRİKİMİNE ULAŞMIŞ,EDİNDİKLERİ BİLGİLERİ ANALİZ EDEBİLEN,BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ TAKİP EDİP DEĞERLENDİREBİLEN,NİTELİKLİ VE ÇALIŞKAN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR : Kurumumuz ilk olarak 2006 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okulumuzda Çaldıran, Aşağı Darıca, Yukarı Darıca, Ağıl, Yamaç köylerinden gelen toplam 260 öğrenci eğitim görmektedir. Öğrenciler okulumuzda ana sınıfından sekizinci sınıf kademesine kadar öğrenim görmektedirler. Okulumuz personeli 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı itibariyle 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 18 Öğretmen 2 hizmetli olmak üzere 22 kişiden oluşmaktadır. Okulumuzda 12 derslik, 1 Bilgisayar laboratuarı, 2 idareci odası, 1 öğretmenler odası, 1 ana sınıfı 1 Rehberlik servisi odası bulunmaktadır. Okulumuz Her yıl birçok öğrencimizi seçkin ve adını duyurmuş başarılı liselere öğrenci yollamaktadır. ilçe ve il geneli düzenlenen yarışmaların birçoğunda okulumuzun adını dereceye girmiş olarak görebilmeniz mümkündür.

Öğretmen :7
Öğrenci :55
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :4470
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim/öğretim yapılmaktadır.
Saatler : 08.00 14.10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşımı gayet kolay olan okulumuz van - hakkari kara yoluna 7 km uzaklıktadır. yüksekova ve hakkari tarafından gelen minibüslerle il veya ilçe merkezine ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Çaldıran köyü / Başkale / VAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır. ilçemiz ise il merkezine 112 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL,MASA TENİSİ,BASKETBOL,VOLEYBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :